Cardini’s dressings


De dressings van Cardini’s kenmerken zich door de hoge kwaliteit van de ingrediënten en het lage gehalte aan water. Hierdoor zijn de dressings heerlijk vol en romig van smaak. Bovendien bevatten de dressings geen kunstmatige toevoegingen, zoals kleur-, geur- of smaakstoffen. De dressings van Cardini’s zijn dus puur natuur!

Naast de originele Caesar dressing heeft Cardini’s ook nog andere heerlijke saladedressings. De producten van Cardini’s zijn onder andere te koop bij Albert Heijn, Delhaize, Colruyt, Carrefour, Jumbo, Mestdagh, Spar, Alvo, Cora, Match, Makro.

Cardini’s
original caesar

De enige echte Caesar dressing op basis van de receptuur van de uitvinder van de Caesar salade. Een enigszins pittige en romige dressing samengesteld uit witte wijn azijn, mosterdbloem en Worcestersaus, waar een kruidige Italiaanse kaas aan toe is gevoegd. Deze combinatie van ingrediënten geeft deze dressing een verfijnd pittig karakter. De originele Caesar dressing is zeer geschikt voor de bereiding van een echte Caesar salade, maar ook vele andere salades of bij een snack.

Inhoud: 350ml (1.100ml)
Adviesprijs: € 3,75

Cardini’s Honey Mustard

De Honey Mustard Dressing is een met zorg samengestelde combinatie van fijne mosterdzaden en de nectar van honing. Deze combinatie wordt ervaren als een dressing met een zomers karakter en een zoet-pittige smaak om je salade wat pit te geven.

Daarnaast kan de Honey Mustard Dressing ook gebruikt worden als marinade om kip net die bijzondere twist te geven.

Inhoud: 350ml
Adviesprijs: € 3,75

Cardini’s ranch with italian cheese

De Cardini’s Ranch with Italian Cheese Dressing is een zachte en romige knoflook dressing met witte wijn azijn, verrijkt met Italiaanse kaas met de smaakbeleving van Parmezaanse kaas, hetgeen deze zachte dressing net dat beetje pit geeft.

De Cardini’s Ranch Dressing is goed te combineren in verschillende salades of voor bij een snack.

Inhoud: 350ml
Adviesprijs: € 3,75


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!