KIP & AVOCADO CAESAR SALAD


KIP & AVOCADO CAESAR SALAD


Deze heerlijke caesar salad met een twist is super makkelijk te bereiden en staat binnen 15 minuten op tafel.
Perfect voor als je een beetje haast hebt!

Boodschappenlijstje

(4 pers.)
  • 400 gr. verse boerenkool
  • 1 avocado
  • 400 gr. kipfilet
  • 1 citroen
  • CARDINI’S Original Caesar Dressing
  • 150 gr. Parmezaanse kaas
  • Zout & Peper
  • Kipkruiden
  • 1 el Olijfolie

Bereidingswijze

1. Kruid de kipfilets en bak ze met 1 el olie goudbruin.

2. Wok de boerenkool heel kort (ca 2 min) in de pan tot hij wat donkerder wordt, maar nog niet begint te slinken.

3. Snijd de avocado door midden. Verwijder de pit en snijd de twee helfden in blokjes.

4. Voeg de boerenkool en avocadoblokjes samen. Giet naar smaak wat CARDINI’S Original Caesar Dressing over de salade.

5. Knijp de 2 citroenen uit boven de salade en schud de salade voorzichtig door elkaar.

6. Breng de salade op smaak met zout en peper.

7. Snijd de kipfilet en leg de reepjes op de salade.

8. Strooi de parmezaanse kaas over de salade. Et voila!

Bron: recipost.com

Deel dit recept


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!