KIPWRAPS met HONINGMOSTERDSAUS
Lekker lunchen met een wrap, gevuld met krokant gebakken kip. Da’s weer eens wat anders.

Boodschappenlijstje
(4 pers.)
- 2 el (arachide)olie
- 4 scharrelkip krokant schnitzels
- 2 trostomaten
- 12½ g bieslook
- 4 el CARDINI’S Wholegrain Mustard & Honey Dressing
- 4 volkoren tortillawraps
- 100 gr. ijsbergsla
Bereidingswijze
1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipschnitzels 8 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en snijd in reepjes.
2. Snijd ondertussen de tomaten in dunne partjes en de bieslook fijn.
3. Meng de helft van de bieslook samen met CARDINI’S Wholegrain Mustard & Honey Dressing.
4. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5. Verdeel de sla, kip en tomaat over de wraps. Besprenkel met de saus en bestrooi met de rest van de bieslook. Serveer direct.
Bron: allerhande.nl