Boodschappenlijstje
(4 pers.)
- 800 gr Nicola Aardappelen
- 4 Vrije uitloop eieren
- 2 Aubergines
- 400 gr. kippendijfiletreepjes
- 1 x Romeinse sla
- CARDINI’S Original Caesar Dressing
- 75 gr. geraspte Grana Padano
- Peper en zout naar smaak
Bereidingswijze
1. Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel. Was de aardappelen (Nicola) grondig en snijd in stukken van ongeveer 1 1⁄2 cm. Kook de aardappelen, afgedekt, in 12-15 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
2. Kook het ei de eerste 7 minuten met de aardappelen mee. Haal daarna met een schuimspaan of eetlepel uit de pan en laat schrikken onder koud water.
3. Snijd de aubergine in plakken van maximaal een 1⁄2 cm dik. Verhit de helft van olijfolie in een koekenpan en bak de aubergine 2-3 minuten aan elke kant op hoog vuur. Haal daarna uit de pan en bewaar in een saladekom.
4. Verhit de overige olijfolie in de koekenpan en bak de kippendijfiletreepjes 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
5. Scheur de romainesla klein en voeg de romainesla, aardappelen, kippendijfiletreepjes en CARDINI’S Original Caesar Dressing naar smaak toe aan de aubergine in de saladekom. Beng verder op smaak met peper en zout. Pel het ei.
6. Verdeel het gerecht over de borden. Leg het ei op de maaltijd en garneer met Grana Padano.
Bron: ahrecept.nl