Boodschappenlijstje
(4 pers.)
- 8 stoneleeks (alternatief: bosuien)
- 1 hertenbiefstuk
- 1 hazenrugfilet
- 3 el olijfolie
- 150 ml CARDINI’S Wholegrain Mustard & Honey Dressing
- (zee)zout
- (versgemalen) zwarte peper
Bereidingswijze
1. Onderkant van stoneleeks afsnijden. Voor garnering 2 stoneleeks in dunne schuine ringen snijden, rest schuin in stukjes van ca. 3 cm snijden.
2. Biefstukjes elk in 8 blokjes snijden. Blokjes vlees om en om aan 4 satépennen rijgen.
3. 1. In steelpan 1 eetlepel olie verhitten, stoneleeks ca. 1 minuut zachtjes fruiten.
4. Vuur matigen en CARDINI’S Wholegrain Mustard & Honey dressing erbij schenken en op laag vuur warmhouden zonder het mengsel te laten koken.
5. Grillpan verhitten tot gloeiend heet.
6. Vlees met rest van olie bestrijken en bestrooien met zout en peper.
7. Vlees in 3-4 minuten rondom bruin en van binnen rosé grillen.
8. Spiesjes op borden leggen. Saus ernaast schenken en garneren met ringetjes stoneleeks.
Bron: allerhande.nl
Tip!
Ook heerlijk met ‘exotisch wild’ zoals struisvogelbiefstuk of springboksteak.